Ultimile stiri
--20.08.2006--Astazi am lansat noua versiune a site-ului de divertisment RoCampus.com.Site ul va fi updatat saptamanal cu filme noi, poze si imagini haioase si articole si povestiri interesante. Nu ratati sectiunea de Jocuri online, sunt gratis, sunt bune si sunt peste 100.

Printul Charles si Camilla

In timp ce Camilla facea ultimile pregatiri pentru nunta, a descoperit ca pantofii sai disparusera. Asha ca a fost fortata sa imprumute pantofii surorii ei, care erau putzin cam stramti.

Dupa ce s-au incheiat toate festivitatile, Charles si Camilla s-au retras in camera lor, care era chiar langa cea a Reginei si a printului Philip. Imediat ce Charles si Camilla au ajuns in camera, Camilla s-a asezat in pat si l-a rugat pe Charles sa o ajute sa dea jos pantofii pentru o ca strangeau rau.

Printul de Wales a atacat piciorul drept cu vigoare, dar pur si simplu nu reusea sa-l scoata.

"Mai tare", a strigat Camilla. "Mai tare!"

"Incerc, draga", i-a raspuns printul. "Este foarte strans."

"Hai! Da-i tot ce poti!"

Dupa un strigat al printului, Camilla a exclamat: "Gata! E asha de bine! E asha de bine!!"

In dormitorul de langa, Regina s-a intors spre printul Philip si i-a zis: "Vezi - ti-am zis eu - cu o fatza ca aia era inca virgina."

In dormitorul sotilor, Charles incerca sa scoata si pantoful stang.

"O, draga. Acum e si mai strans" a exclamat el, moment in care printul Philip s-a intors spre Regina a spus: "O data un barbat din marina, intodeauna un barbat din marina."

 

 

  
Home | Filme funny | Imagini haioase | Jocuri online | Povestiri si articole | Harta site | Contact
spacer bottom page Folosind acest site sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare. contur down