dfe inlocuit
Ultimile stiri
--20.02.2006--Astazi am lansat noua versiune a site-ului de divertisment RoCampus.com.Siteul va fi updatat saptamanal cu filme noi, poze si imagini haioase si articole si povestiri interesante. Nu ratati sectiunea de Jocuri online, sunt gratis, sunt bune si sunt peste 100. RoCampus este un site complet de divertisment, oferind acum imagini haioase, filme funny, povestiri si articole, si jocuri online.

Termeni si conditii de utilizare

ACCEPTARE

Folosind site-ul RoCampus, te obligi sa respecti Termenii si Conditiile de utilizare in totalitate. In cazul in care nu esti de acord cu aceste conditii, nu folosi acest site si nici o informatie continuta in acest site.

FOLOSIREA SITE-ULUI

Toate articolele prezentate pe site sunt oferite pentru divertisment personal si nu pot fi folosite cu scopuri comerciale.
Toate materialele de pe site-ul RoCampus sunt trimise de vizitatori si sunt presupuse a fi absolvite de orice drept de autor. Aceste articole si materiale nu reflecta punctul de vedere al RoCampus, ci reprezinta doar punctul de vedere al utilizatorului(utilizatorilor) ce le-au trimis.
Daca exista posesori de drept ai acestor materiale, acestia pot cere scoaterea materialelor respective de pe site. RoCampus isi rezerva dreptul de a utiliza materialele trimise in orice mod considera de cuviinta.

LIMITAREA RASPUNDERII

Rocampus nu poate fi facut raspunzator pentru orice pierdere materiala sau de alt tip ce este legata direct indirect de folosirea sau bazarea pe materiale ce sunt prezentate pe acest site. Toate informatiile prezentate aici au ca unic scop divertismentul.

FOLOSIREA SITE-ULUI RoCampus IMPLICA ACCEPTAREA SI ACORDUL TAU IN TOTALITATE ASUPRA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE


  
Home | Filme funny | Imagini haioase | Jocuri online | Povestiri si articole | Harta site | Contact
spacer bottom page
Folosind acest site sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare.
contur down
2005-2006 AC Design. All Rights Reserved.